Online forløb

Boost din fertilitet – online forløb

Er du der, hvor du er ved at miste modet, fordi din menstruations-cyklus er ude af balance, har haft gentagende negative graviditetstest eller ved du allerede, at du kan blive udfordret, når det handler om en ønsket graviditet?

Så er det nu du har mulighed for at arbejde målrettet med at booste din fertilitet. Din kost, type træning og dit sind har en kæmpe betydning, når det handler om at booste din fertilitet og opnå en graviditet. Jeg har på grundlag af gennemarbejdet evidens udviklet de 5 elementer som består et sammenspil mellem kroppen og sindet – 5 elementer, som alle indgår i mit nye 10 dages online forløb, hvor mit fokus er at booste din fertilitet. Jeg har oparbejdet professionel viden og erfaring med kvinder, der har haft udfordringer med at blive gravide. Og flere af de kvinder jeg har haft igennem mit forløb har enten stået med en graviditetstest kort tid efter forløbets afslutning, haft mange brugbare æg til en ægoplægning eller gået fra en uregelmæssig til en regelmæssig menstruationscyklus.

“Jeg vil bare sige tusind tak for din kompetente kostvejledning og akupunktur. Jeg er sikker på, at det er derfor jeg står med en positiv graviditetstest nu. Dit varme væsen har gjort mig så tryg og givet mig troen på at det nok skulle lykkes for os at blive forældre”

– Carina Gregersen, klient gennem 3 måneder.

Hvad indeholder online forløbet så?

Når du køber online forløbet “Boost din fertilitet”, vil du hver straks få adgang til første moduls inspirerende materialer samt en introduktion til de 5 fertilitetsfremmende elementer. Du bliver vejledt i modulet og skal selv arbejde videre indtil du få dage efter modtager det næste moduls indhold.

KØB FORLØBET HER OG FÅ DIREKTE ADGANG

Du får helt ekstraordinært mulighed for at få en måneds personlig mailsparring så vi kan få dig godt i gang med din nye fertilitetsfremmende kost og træningsøvelser.

Online forløbet er et gennemarbejdet og evidensbaseret kost- og sundhedsforløb, som har til formål at booste din fertilitet. Materialet er personligt og kan tilgås, når det passer dig.

“Tak for din inspiration! Jeg har virkelig mod og lyst til at arbejde videre med min fertilitetsfremmende kost nu. Min længe ventede menstruation kom to uger efter jeg begyndte på din kostplan og jeg kan mærke, at min krop (og tanker) er kommet i en meget bedre balance”.

– Nanna Olivia Kofoed, klient gennem 2 måneder.

Online forløbets 6 moduler

Modul 1 – Hvilken type kost bør du vælge, når du ønsker at booste fertiliteten. Du får en komplet guide i, hvordan du lever efter middelhavskost princippet inkl. øvelser/skemaoversigt.

Modul 2 – Konkrete kostplaner og lækre middelhavskost opskrifter.

Modul 3 – Sindets betydning for fertiliteten. I denne uge går vi i dybden med fordøjelsens betydning for din fertilitet. Samt hvordan du håndterer stress og negative tanke , der påvirker din fertilitet.

Modul 4 – Vi skal arbejde med, hvilke motionsformer der understøtter fertiliteten og det positive sind. Når vi snakker om fertilitet ved vi i dag, at især vægt har en stor betydning både når det drejer sig om over – og undervægt. Men at træning skulle have en indflydelse på evnen til at få børn er et forholdsvist nyt fænomen. Det dykker vi ned i og jeg vil komme med en lang række træningsøvelser, der booster fertiliteten.

Modul 5 – Du skal til fødselsdag, bryllup eller forbi bageren på vej til arbejde – vi møder mange triggere i dagligdagen. Men du kan sagtens både være social, deltage i hyggelige middagsselskaber samt køre forbi din lokale bager, når du lever efter middelhavskosten! Grunden til, at jeg har valgt at tage dette punkt med er, fordi det ofte er et spørgsmål, der dukker op når jeg kostvejleder inden for fertilitet og middelhavskost. Så i dette modul kommer jeg med mine løsninger.

Modul 6 – Sådan bevarer du motivationen. Gode værktøjer til at holde dig kørende og fokusere på dit mål. Bonus: Guided meditation til at holde motivationen kørende.

KØB DET HER

Ønsker du at kombinere dit online forløb med fertilitetsfremmende akupunktur får du 25% per behandling hos mig, hvis du bor i Københavnsområdet.