Om mig

Jeg har startet Fertilitetbooster, fordi jeg har en stor passion for balancen mellem krop og sind. Jeg har i mange år arbejdet med både kost og gravide og har mødt mange kunder på min vej, der har kæmpet flere år for at opnå en graviditet. Det gjorde mig nysgerrig på, hvad man selv kan gøre for at booste fertiliteten vha kosten. Efter at have lavet research på området stod det klart for mig, at der foreligger tung evidens for, at Middelhavskost har en betydelig positiv effekt på fertiliteten. Samtidigt tyder flere kliniske studier på at en kostændring i kombination med fertilitetsfremmende akupunktur har positive resultater.

Med brug af min flerårig forsknings- og ernæringsviden har jeg udarbejdet kostmateriale, der kan hjælpe dig med at booste fertiliteten. Jeg laver både individuelle kostvejledning med/uden fertilitetsfremmende akupunktur som er personligt udarbejdet til dig.

Jeg har netop opstartet “Boost din fertilitet” – 6 ugers online Boot Camp, som er en gennemarbejdet og evidensbaseret kostændrings-camp for dig, der vil arbejde intensivt med at booste din fertilitet og øge dine chancer for graviditet.

Privat:

Jeg er 38 år og bor lidt udenfor København med min mand Anders og børn Dirch fra 2013 & My fra 2014.

Baggrund:

  • Jordemoderskolen, KBH 2019 –
  • Kandidat i Folkesundhedsvidenskab, SDU 2010
  • Prof. bachelor i Ernæring & Sundhed, Suhrs 2006
  • Personlig træner, SATS 2005
  • TCM Advanced Fertility courses – MD Jani White 2020
  • Godthjælp øreakupunktur, fertilitet 2020
  • Obstetrisk akupunktur fra Johanne Sigumfeldt 2019
  • Øre-akupunktur fra Vivian Birlie 2018