Book/Priser

Priser

Boost din fertilitet – online forløb

Målrettet og resultatorienteret 10 dages online forløb med fokus på at booste din fertilitet. Kom i gang med på mit fertilitetsfremmende online forløb, hvor vi målrettet arbejder med din krop og sind og hvor du med garanti vil få motivation og inspiration til livstilsændringer, der booster din fertilitet. Få adgang til forløbet med det samme PRIS: 1550,- (mulighed for 2 delt ratebetaling)

Book nu

Fertilitetfremmende kostvejledning

Her får du 2 timers kostvejledning med fokus på at fremme din fertilitet. Jeg kommer hjem til dig og vi vil sammen gennemgå dine behov og ønsker og du vil derefter modtage et skræddersyet kostprogram. Du modtager et digitalt hæfte med lækre og nemme opskrifter med inspiration fra det skønne middelhavsområde. Der er mulighed for en opfølgende kostsamtale for at finjustere din kostplan. Pris 1500,-

Book nu

Fertilitetfremmende akupunktur

Som noget helt særligt kommer jeg hjem til dig privat og giver akupunkturbehandling i hele Københavnsområdet og Nordsjælland. Ganske kort fortalt er akupunktur en behandling med tynde engangsnåle, der stimulerer kroppens meridianbaner og derved kan bringe kroppen i bedre balance. Forskning har påvist, at man kan fremme fertiliteten ved at anvende akupunktur i kombination med kostændring. Jeg har god erfaring med at få balance i cyklus med akupunktur, så du bl.a. får en mere regelmæssig menstruation og hjælpe din krop med at blive klar til en kommende graviditet. Pris 650,- opfølgninger 400,-

Book nu

Fertilitet-pakken

Med fertilitetpakken får du både 2 timers personlig fertilitetsfremmende kostvejledning og 4 fertilitetsfremmende akupunktur behandlinger – alle i eget hjem. Pris 2950,- (mulighed for ratebetaling)

Kontakt for aftale nedenfor

Kontakt

Marie Vik Hessner Jochumsen, Tlf. 30720282 marie@fertilitetbooster.dk

Akupunktur klippekort til 6 behandlinger

Ofte skal der mere end en behandling til når fertiliteten skal boostes. Derfor har du mulighed for at købe et klippekort, hvor du sparer 500kr (næsten 1 behandling gratis).

Køb nu