Akupunktur

Fertilitetfremmende akupunktur

Er du ved at være der hvor du har et utal af lægebesøg i bagagen uden nogen positiv graviditets-test? Og føles det som om det aldrig kommer til at lykkes for jer at blive gravide? Eller ved du måske allerede nu at du kan have svært ved at blive gravid og vil planlægge en graviditet snart? Så er det måske nu du skal overveje at supplere med fertilitetsfremmende akupunktur.

Forskning har påvist, at man kan fremme fertiliteten ved at anvende akupunktur og ændre kosten. Derfor tilbyder jeg helt eksklusivt at komme hjem til dig i hele København og omegn og behandle med dig med fertilitetsfremmende akupunktur.

BOOK EN FERTILITETSFREMMENDE AKUPUNKTUR BEHANDLING I EGET HJEM

Fordele ved akupunktur for fertilitet
Fordelene ved akupunktur for fertilitet er der mange af. Selve proceduren fører ubalancen i energistrømmen over kroppen og omdanner den til stimuleringer af energi på tværs af et individ.

I dag er det rigtigt, at flere mænd og kvinder har problemer med infertilitet. Både det mandlige og det kvindelige reproduktionssystem er forskelligt, og akupunktur behandler ubalancen mellem kemiske stoffer eller hormoner i kroppen. Nogle af fordelene ved akupunktur er:

  • fjerner modstræbende blodgennemstrømningen gennem forplantningssystemet og hjælper med at generere de hormonelle balancer.
  • Bortset fra de hormonelle niveauer forbedrer det menstruationscyklussen, hjælper med at opretholde en sund balance af livmoderen og opretholder en god kvalitet af æggene hos kvinden.

Akupunktur hjælper også med at sænke det konstante stressniveau på grund af infertilitet og til sidst slapper nok forplantningssystemet af til at give en forbedret fertilitet. Par, der har gennemgået fertilitetsfremmende akupunktur, beretter om at akupunkturen har forbedret deres evne til at få børn såvel som deres livskvalitet.

BOOK EN FERTILITETSFREMMENDE AKUPUNKTUR BEHANDLING I EGET HJEM

Videnskabelig artikler om evidens af fertilitet og akupunktur:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6182526/